fbpx

AANBOD

Online Sparsessie

Ben jij even ‘de weg kwijt’? Weet je even niet meer waar je moet beginnen? Ben je het overzicht kwijt? Merk je dat je constant in hetzelfde cirkeltje aan het ronddraaien bent? Of zijn er zaken waar je voor nu even niet uitkomt, maar waar je wel graag vanaf wil?

Met een online sparsessie help ik je uit die bubbel te komen. Ik help je even anders naar je situatie te kijken. Graaf even dieper naar wat jij nou écht wil laten zien en waarom jij doet wat je doet en op basis daarvan gaan we verder denken hoe jij dit naar buiten brengt.

Business Backup Plan

Denk aan jezelf. Aan wat jíj leuk vindt. Waar jij blij van wordt. Je hebt dat bedrijf al, maar wat wíl je er nou eigenlijk mee?

Dit soort dingen bespreken met een externe partij kan heel verhelderend werken. Je raakt getriggerd door de dingen die er gezegd worden. Je raakt geinspireerd en gemotiveerd en wil eigenlijk niets liever dan DOEN!

Gun jezelf deze bedrijfs qualitytime. Gun jezelf de tijd om stap voor stap, op jouw tempo aan je bedrijf te werken.  Zie het als een opstapje naar iets wat je sowieso wil gaan doen. Naar jouw uiteindelijke doel.

Ervaar het zelf!

Business Solution Intensive

Heb jij er een hekel aan wanneer mensen nog steeds vragen hoe het met je bedrijfJE gaat? Zien mensen je bedrijf als een hobby? Vragen mensen nog steeds hoe het met je webshopJE gaat?

Vind jij het hebben van een bedrijf af en toe ook zo waardeloos? Sta je er alleen voor en is het gras bij de buren ALTIJD groener? Doe jij iets wat ‘iedereen’ doet?

Jij bent niet iedereen. Jij bent anders dan de rest. Jij neemt je webshop wél serieus. Jij hebt geen webshopje, nee jij hebt een BEDRIJF. Jij runt een bedrijf. Jij bent de founder van JOUW unieke merk. Jij bent uniek, niet alleen met dat wat jij te bieden hebt, maar ook als persoon.