fbpx

Hi! Ik ben Christa

Ik ben voor altijd 29, een sociale business bitch en openminded als het aan komt op nieuwe ideeën bedenken.

Als VA gestart, samenwerkend met webshops, waar ik al vrij snel het idee had dat ik meer te bieden had dan alleen de uitvoerende taken.

Noem me gek, maar ik ben iemand die moet doen waar haar hart ligt en dus besloot ik vrij snel na de start het roer om te gooien.

Ik zie jou. Ik zie je bedrijf. Jij bent niet iedereen. Jij bent anders dan de rest. Jij neemt je bedrijf wél serieus. Jij hebt geen bedrijfje, nee jij hebt een BEDRIJF. Jij runt een bedrijf. Jij bent de founder van JOUW unieke merk. Jij bent uniek, niet alleen met dat wat jij te bieden hebt, maar ook als persoon.

IK ZIE JOU. Ik zie je strugglen met dat wat er allemaal al is. Ik zie hoe hard je werkt. Ik zie je als persoon, in al je glorie. Ik zie je in al je kracht. Ik zie waar je heen kunt gaan. Ik begrijp de groei die je wil doormaken en zie welke groei jij kunt doormaken als persoon. Ik zie jou doordat ik het zelf ook heb meegemaakt. Ik heb het zelf ook allemaal geprobeerd, ben op mijn bek gegaan, weer opgestaan en doorgegaan.

Ik ZIE je en ik laat je zien hoe jij je bedrijf kunt runnen op jóuw manier. 

Facts

 1. Mama van 2
 2. Getrouwd met een militair
 3. Houdt van sushi
 4. Houdt van Latte caramel of cappuccino met kokosmelk
 5. HSP’er
 6. Dol op Italië
 7. Bouwjaar 1989
 8. Gadget geek
 9. Slaapt veel
 10. Favoriete kleur is Army green
 11. Doet alles om haar geluk te vergroten
 12. Luisterend oor
 13. Persoonlijk
 14. Zakelijk
 15. Gelooft in Karma
 16. Houdt van horrorfilms
 17. Heeft Friends al 1500x gezien (still counting)
 18. Wordt erg blij van enthousiaste klanten
 19. Wintersporter
 20. Houdt van het strand om er te werken en uit te waaien
 21. Regelneef
 22. Business bitch
 23. Eerlijk
 24. Open-minded

Over Christa

Marloes | Goals on Heels

Ik heb Christa leren kennen als een prachtige, krachtige vrouw. Een doorzetter, die weet wat ze wil en die er ook 1000% voor gaat. Haar positiviteit en daadkracht maakte haar een perfecte VA. Ik vertrouw haar met alles, ze doet wat ze zegt en ze houdt me op de hoogte van wat ze doet. De reden dat ik met haar ben gaan werken is dan ook het vertrouwen wat ik meteen voelde en de manier waarop zij met anderen omgaat. Ze denkt mee, heeft ontzettend goede ideeën en is een dierbare vriendin geworden.

Het afgelopen jaar heb ik Christa haar droom zien vormen en direct waar zien maken. In no-time heeft zij haar bedrijf uit de grond gestampt en daar kan ik alleen maar bewondering voor hebben. Boven alles is Christa een warme persoonlijkheid waar er veel meer van zouden moeten zijn!

Leonie | Leonievanzonneveld.nl & Urban Rookies

Het is fijn samenwerken met Christa. Vanaf het eerste moment voelde ik dat het klikte, als geen ander wist ze wat ik bedoelde. Christa neemt zelf initiatief en denkt goed mee, super fijn als je dingen uit handen wilt geven.

Marloes | Lucky Leaf & Stichting Creatief Herstel

Christa is, naast dat wij al enige tijd online vriendinnen zijn, inmiddels ook iemand geworden waar ik regelmatig mee spar. Haar doortastendheid en hoe ze met je mee denkt zorgt ervoor dat ik dat stapje extra kan zetten. En dat stapje extra doet zij net zo hard met je mee! Zij denkt absoluut in oplossingen en door haar manier van vragen stellen komen er antwoorden naar boven die je anders had gemist. Zij ziet in jou wat je zelf nog een beetje lastig vind. Kortom zij is niet alleen een super attente en lieve vriendin maar ook een geweldige virtual assistant. Zij gaat het nog ver schoppen! ❤

Kimberly | Beebs & Moms

Christa is een enorm betrokken en gedreven vrouw die meedenkt met jouw bedrijf. Ze heeft veel know-how over social media, jezelf zichtbaar maken op een volle markt en is altijd op zoek naar nieuwe dingen waarmee zij jou kan verder helpen. Ik vind Christa eruit springen door haar eigen manier van communiceren. Niet alleen maar verkooppraatjes of wat zij voor jou zou kunnen betekenen maar ook welke weg zij heeft bewandeld om te komen waar zij nu is. Christa helpt je door niet alleen jouw bedrijf te laten zien maar ook jou zelf. En dat is waar het om draait in het ondernemen tegenwoordig. Er zijn zoveel anderen dus je kunt beter jezelf zijn, Christa helpt je om jouw eigen pad te vinden in het laten zien van jouw bedrijf. Met humor, duidelijkheid, overzicht en gedrevenheid benadert Christa je als ondernemer en dat zorgt voor motivatie en plezier in het ondernemen.

jij kan de volgende zijn

kom in actie!

Open chat
1
Hi! Kan ik je helpen?
Powered by