fbpx

Testimonials

Toen ik pas voor mezelf begon als ondernemer nam ik alles aan wat er op mijn pad kwam. Ik pakte alles aan, opende een webshop en merkte steeds meer dat ik vast liep in wat ik nou eigenlijk écht wilde. Tijd nam/had ik niet om er over na te denken, want ja…werk is werk! Op Instagram kwam ik hierover in gesprek met iemand die ik al een tijdje volg (Kimberly van Beebs & Moms) en het eerste wat zij zei: BEL CHRISTA! Ik ging Christa volgen op Instagram en maakte een afspraak voor een Social Call. De call was hysterisch, gezellig én serieus: Christa liet mij zelf inzien waar ik in vast liep. Christa vroeg: “Als jij ooit 50 bestellingen per dag kan pakken, wordt je daar gelukkiger van?” Mijn antwoord? Nee! Het besef kwam: daar moet ik wat aan gaan doen!

 

We spraken live af en Christa deed me een voorstel hoe zij mij kon helpen. Het was even slikken, want het zou een intensieve periode worden. Maar zo door blijven gaan was voor mij ook geen optie. Tijd voor actie! De webshop sluiten, hoe pijnlijk ook, en beperken in aanbod en doelgroep. 

 

In 3 maanden tijd heeft Christa mij flink aan het werk gezet en laten nadenken wat ik nou wil met mijn bedrijf. Zij stelde de juiste vragen, zei niet wat ik moést doen, maar vroeg hóe ik het wilde doen. Ik vergeleek het met een trainer die met je mee loopt op het voetbalveld, in plaats vanaf de zijlijn te schreeuwen wat je moet doen. Geen vaste regeltjes volgens het “coaching werkboek”, maar maatwerk passend bij mij en mijn bedrijf. 

 

Met de handvatten die Christa mij gaf bepaalde ik tijdens de live sessies wie mijn ideale klanten zijn, wat ik wil aanbieden en hoe ik mezelf wil laten zien. Ik vond het lastig dingen los te moeten laten die zo veilig en vertrouwd voelden. Maar ik merkte gaandeweg dat loslaten ook weer deuren opent met nieuwe kansen. Dingen waar ik me wél goed bij voel!

 

Heel eerlijk? Van tevoren wist ik niet goed wat ik moest verwachten van deze 3 maanden. Wat zou die grote investering me nou eigenlijk opleveren? Ik ben zo oprecht blij dat ik het tóch gedaan heb. Ik heb geleerd dat investeren in de juiste dingen je ook echt wat gaan opleveren!

Lieke

Lieke Ontwerpt

Via Instagram ben ik Christa tegen gekomen en las ik over de pilot ‘Market your shop’.

Op dat moment was ik net gestart met mijn webshop en leek mij dit een interessant traject.

En dat bleek het zeker ook te zijn. We zijn begonnen met een live-dag, wat heel fijn was omdat je dan gelijk een beeld hebt van elkaar en het verloop van het traject.

Ook de bonussen die we tijdens de pilot hebben ontvangen waren heel fijn.

Precies wat ik nodig had en hebben me al veel geholpen. Ook toen ik een keer wat andere informatie wilde werd dit door Christa gelijk opgepakt en de volgende call kwam ze met de juiste tools.

Doortastend en ondersteunend, zo is Christa bij mij overgekomen en ik ben erg tevreden over de afgelopen tijd. Dat uit zich ook zeker in het feit dat ik me gelijk heb opgegeven voor haar eerste workation in april!

Kim

Wood 'N Kids

Christa heeft mij ontzettend veel geleerd over de juiste strategie en het zichtbaar zijn op social media. De tools die Christa mij heeft gegeven pas ik nu toe in mijn onderneming. Christa denkt mee en omdat zij zowel blogs als webshops helpt kan ze je precies in de goede richting wijzen.

Lisanne

Lief Moment

De Social Call met Christa heeft me een flinke duw in de goede richting gegeven. Het is zó fijn om even met iemand te sparren die anders naar je bedrijf kijkt dan jij zelf. Ik kreeg een dosis inspiratie en zelfvertrouwen mee en ben gelijk weer aan de slag gegaan.

Elena

Creative Solver

Bij Christa geweest voor een Social Talk. Dit was een goede start om weer even helder te hebben wat ik wil met mijn bedrijfje en welke kant ik op wil gaan. Ze gaf mij een helder inzicht in de aanpak en om mijn doelen te kunnen bereiken. Het was een fijn intensief gesprek, ik was na afloop ook bekaf. Maar het was enorm waardevol!

Nicole

De Neefjes

Ik ben ontzettend blij om mee gedaan te hebben aan Market Your Shop. Ondanks dat ik alweer even bezig ben met mijn bedrijf waren er op verschillende gebieden punten die voor mij onbekend waren en waar ik enorme winst kon behalen. Daarnaast is het samenwerken met Christa erg goed voor mijn creatieve proces. Zij daagt mij uit om outside the box te denken waardoor de inspiratie vanzelf naar boven borrelt. Dankjewel Christa voor wederom een fijne en waardevolle samenwerking.

Marloes

Lucky Leaf | Stichting Creatief Herstel

Testimonials als VA

Toen onze eigen VA tijdelijk uit de running was, was Christa gelijk beschikbaar om ons uit de brand te helpen. Haar punctualiteit zorgde ervoor dat we gelijk het gevoel hadden dat het werk bij haar in goede hadden was. We hebben een maand met haar samengewerkt en van begin tot einde zijn we heel blij met dat wat ze voor ons heeft gedaan. Omdat het een ’spoed’ geval was, viel het niet helemaal binnen haar normale werkzaamheden, maar dat weerhield haar er niet van om ons verder te helpen en de taken vervolgens met veel zorg en liefde uit te voeren. Wat ons betreft is Christa een topper van een VA!” 

Raisa & Elsa

The Confetti Collective

Om ons nieuwe pand grandieus te openen gaven wij een openingsfeest. Christa was een deel van ons feestcomité. Degene met de helikopterview, een doorzetter en een duizendpoot! Rustig en een ster in luisteren en je eigen hoofd op een rijtje krijgen. DANK!

Dunja & Mendy

Little Things Online

Christa is, naast dat wij al enige tijd online vriendinnen zijn, inmiddels ook iemand geworden waar ik regelmatig mee spar. Haar doortastendheid en hoe ze met je mee denkt zorgt ervoor dat ik dat stapje extra kan zetten. En dat stapje extra doet zij net zo hard met je mee! Zij denkt absoluut in oplossingen en door haar manier van vragen stellen komen er antwoorden naar boven die je anders had gemist. Zij ziet in jou wat je zelf nog een beetje lastig vind. Kortom zij is niet alleen een super attente en lieve vriendin maar ook een geweldige virtual assistant. Zij gaat het nog ver schoppen! ❤

Marloes

Lucky Leaf

Eerlijkheid en een super oprecht persoon, die vrolijk is, met het hart op de goede plek en ook heel gezellig! 

Christine

Chewies&More

Ik heb Christa leren kennen als een prachtige, krachtige vrouw. Een doorzetter, die weet wat ze wil en die er ook 1000% voor gaat. Haar positiviteit en daadkracht maken haar een perfecte VA. Ik vertrouw haar met alles, ze doet wat ze zegt en ze houdt me op de hoogte van wat ze doet. De reden dat ik met haar ben gaan werken is dan ook het vertrouwen wat ik meteen voelde en de manier waarop zij met anderen omgaat. Ze denkt mee, heeft ontzettend goede ideeën en is een dierbare vriendin geworden.

Het afgelopen jaar heb ik Christa haar droom zien vormen en direct waar zien maken. In no-time heeft zij haar bedrijf uit de grond gestampt en daar kan ik alleen maar bewondering voor hebben. Boven alles is Christa een warme persoonlijkheid waar er veel meer van zouden moeten zijn!

 

Marloes

Goals on Heels

Het is fijn samenwerken met Christa. Vanaf het eerste moment voelde ik dat het klikte, als geen ander wist ze wat ik bedoelde. Christa neemt zelf initiatief en denkt goed mee, super fijn als je dingen uit handen wilt geven.

Leonie

Urban Rookies

Ik zat een tijdje te twijfelen of ik hulp zou inschakelen voor wat activiteiten voor de webshop. De controlfreak in mij vond het nogal spannend om zaken uit handen te geven. Want zou iemand wel met net zoveel enthousiasme aan het werk gaan voor de studio? Zou hij of zij snappen waarom ik doe wat ik doe?

Toen las ik Christa haar post op Instagram dat ze ging starten als VA. Ik ‘ken’ Christa al vanaf het begin van de webshop via Instagram en Facebook en we hebben altijd heel leuk contact. Is this meant to be? Ik heb haar een berichtje gestuurd en een paar dagen later zaten we aan de koffie te brainstormen. En dat was zo leuk!

Christa is pro-actief, denkt mee en houdt me een spiegel voor. Vaak weet je het altijd goed voor een ander maar je eigen bedrijf is een blinde vlek. Naast dat Christa veel uit handen neemt in de dagelijkse gang van zaken, dingen die ik zelf niet leuk vind of niet zo goed in ben, is ze ook een fijne sparringpartner. En juist die combinatie vind ik heel fijn werken!

 

Irene

Studio Ins & Outs

Inmiddels ruim twee jaar trotse ondernemer op Stadslandgoed de Kemphaan, één van de meest unieke locaties in Nederland! Maar bij het runnen van een kampeerterrein komt wel een boel (een hele boel..) kijken. Multitasken is dan denk ik ook mijn grootste talent; tussen het in- en uitchecken door beantwoord ik telefoontjes en e-mails, volgt er weer een toiletronde en moeten de accommodaties nog schoon. Ook het verhelpen van een stroomstoring, en vastgelopen campers met de trekker van het veld slepen valt onder ‘just an other day at the campsite’. Maar nogmaals, vol trots én met groots plezier!

Behalve.. het beheren van een eigen website waar je totaal geen kaas van heb gegeten en Social Media; het schrijven (verzinnen…) van elke keer nieuwe ‘toffe’ posts leiden tot frustraties en kosten veel tijd. Echter wél heel essentiële onderdelen, schakels, van een bloeiende onderneming. Het heeft even geduurd voordat ik inzag hulp nodig te hebben (Ram is namelijk mijn sterrenbeeld)

Maar daar was Christa, wat veel meer dan slechts hulp bleek! En guess what; gevonden via die oh zo belangrijke schakel; social media… Haar blog, haar tekst en instelling spraken mij direct aan. En dát is precies wat je zelf ook wil bereiken.

Deze energieke, enthousiaste jonge onderneemster geeft je binnen no-time vertrouwen, zodat je inderdaad zaken uit handen durft te geven. Zichtbare resultaten worden met haar ambitieuze mind-set geboekt, eveneens binnen no-time! De enige vraag die je dan nog rest is “waarom ben ik haar niet eerder tegen gekomen…?’’

 

Stefanie

Natuurcamping de Kemphaan

Christa’s naam was al een paar keer gevallen bij collega webshops en zij waren al enthousiast. Bij mijn eigen zoektocht naar een VA kwam ik in contact met haar. Ik vind het belangrijk dat er een persoonlijke klik is, maar ook dat je elkaar zakelijk begrijpt en dezelfde toon-of-voice hebt. Juist dat laatste is zo belangrijk naar de consument toe. We werken pas sinds kort samen, maar deze chaoot is nu al heel blij. Mijn inspiratie voor Social Media posts en nieuwsbrieven raakte op. Christa zorgt voor interessante posts en ik merk dat het aantal likes en reacties erg toeneemt. Een nieuwsbrief heeft zij zo geschreven en daar maakt ze mij nog het meest blij mee, want ik was daar een hele avond mee bezig!

Carola

Hip&Mama Box

Open chat
1
Hi! Kan ik je helpen?
Powered by